A fost emis ordinul nr. 30 din 26.12.2009 "Privind executarea HG nr. 1490 din 26.12.2008 „Cu privire la aprobarea modificărilor şi completărilor ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului”"

Biroul Naţional de Statistică a emis ordinul nr. 30 din 12 martie 2009 "Privind executarea HG nr. 1490 din 26.12.2008 „Cu privire la aprobarea modificărilor şi completărilor ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului”", prin care au fost trasate un şir de măsuri prioritare şi elaborat „Planul calendaristic de pregătire şi efectuare a recensămîntului general agricol din anul 2010 şi de prelucrare a informaţiei obţinute”.

Realizarea acestor măsuri şi acţiuni preconizate de către BNS, precum şi susţinerea activă şi constructivă a acestui eveniment de interes naţional din partea întregii populaţii, va permite elucidarea situaţiei actuale din agricultură şi obţinerea imaginii clare a structurii ramurii în perioada de tranziţie şi capacităţii acesteia de a se integra în economia ţării.

Mai multe detalii privind Recensămîntul General Agricol găsiţi la rubrica Recensăminte/Pregătirea către Recensămîntul General Agricol


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER