Felicităm echipa Biroului Naţional de Statistică pentru participarea activă la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia a X-a

Ediţia jubiliară (a X-a) a spartachiadei s-a desfăşurat în perioada 7-9 iunie 2013 de către Asociaţia Sindicală Teritorială Chişinău a Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din RM (SINDASP) la Campingul de la Vadul lui Vodă. Echipele-competitoare (15 la număr), reprezentanţi ai serviciilor publice au concurat la opt probe: minifotbal, volei masculin şi feminin, tenis de masă, joc de dame, şah, ridicarea greutăţilor şi darts.

După 2 zile de concurs, echipa Biroului Naţional de Statistică a obţinut locul III la jocul de dame şi locul III - proba individuală la darts (femei), obţinut de cătredra Liliana Tănase, şef al Serviciului juridic. Un premiu special pentru cel mai activ participant la diverse probe pe parcursul a mai multor ediţii, a fost acordat dlui Iurie Mocanu, şef al Direcţiei infrastructură statistică a BNS.

Echipa a fost premiată cu cupe, diplome şi medalii. În clasamentul general Biroul Naţional de Statistică s-a clasat pe locul V.

Echipa aduce mulţumiri conducerii BNS pentru suportul financiar şi moral acordat întru propagarea unui mod sănătos de viaţă, sporirea capacităţii de muncă şi consolidarea colectivului.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER