Lucia SPOIALĂ, Directorul general al BNS prezidează, astăzi, 17 septembrie, sesiunea cu privire la introducerea unei culturi a calității în statistică

Seminarul de nivel înalt pentru țările Europei de Vest, Caucaz și țările din Asia Centrală cu tema: “Calitatea în statistică: Cum gestionăm schimbarea" se desfășoară în perioada 16-18 septembrie în parteneriat cu Biroul Național de Statistică (BNS). Seminarul este axat pe experiențele statelor în domeniul construirii capacității oficiilor de statistică pentru modernizarea și asigurarea calitații.

În cadrul seminarului, Lucia SPOIALĂ, Directorul general al BNSprezidează, astăzi, 17 septembrie, sesiunea cu privire la introducerea unei culturi a calității în statistică. Calitatea în statistică nu este o chestiune de introducere a unor măsuri de calitate definitive, ci o chestiune de menținere și îmbunătățire în mod constant a calității. Acest lucru este dificil fără o cultură de calitate, iar această sesiune va oferi exemple despre posibilitatea și maniera de a introduce o astfel de cultură.

Cu practici și idei relevante la acest subiect au venit specialiștii statisticieni:

Dna Maria Dologova (Slovacia): "Punerea în aplicare a culturii calității în statistică"

Dl Yusif Yusifov (Azerbaidjan) "Cultura calității în statisticile oficiale: constanță și îmbunătățire (experiența din Azerbaidjan)"

Dna Maia Guntsadze (Georgia): "Introducerea unei culturi a calității în Europa de Est, Caucaz și Asia Centrală."

Dl Reynir Kristjánsson (Islanda): "Bazele implimentării TQM (Managementul Calitatii Totale)”

Sesiunea va continua și mîine cu noi subiecte din agenda seminarului, iar atmosfera de lucru este una de cel mai înalt nivel, unde profesionalismul, calitatea și managementul schimbării iși pun cuvîntul.

Galerie foto


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER