"Anuarul Statistic al Republicii Moldova", ediţia 2018, plasat pe pagina web

Anuar_2018.PNG

Biroul Naţional de Statistică anunţă despre plasarea publicaţiei "Anuarul Statistic al Republicii Moldova", ediţia 2018, pe pagina web.
         
Anuarul Statistic este unul din instrumentele tradiționale ale statisticii oficiale, care permite cunoașterea evoluției societății, ca fundament esențial în elaborarea tuturor politicilor publice.

Anuarul cuprinde cele mai recente date statistice disponibile din diverse domenii, pentru caracterizarea economică și socială a țării în anul 2017, precum și evoluția din ultimii ani a principalilor indicatori economici.

Anuarul statistic este structurat în 24 de capitole şi include circa 370 de tabele şi grafice. În fiecare capitol, pentru indicatorii de bază sunt expuse precizări metodologice. 

În partea finală a Anuarului sunt prezentate date privind statistica internațională, ce permit compararea unor indicatori pentru Republica Moldova cu cei din alte țări. 

Anuarul Statistic este disponibil în format electronic, în limbile română, rusă şi engleză.

Publicaţia poate fi accesată pe pagina web la rubrica: Produse şi servicii / Publicaţii / Anuarul Statistic al Republicii Moldova

2018 carte cifre date indicatori manual moldova publicație statistici

Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER