Prima / Publicarea primei hărţi animate în domeniul agriculturii
 
Publicarea primei hărţi animate în domeniul agriculturii
11.09.2014

Biroul Naţional de Statistică anunţă plasarea pe pagina oficială a unei noi hărţi animate - "Efectivul de animale în gospodăriile de toate categoriile".

Vizualizarea animată a datelor prin intermediul acestei aplicaţii permite observarea evoluţiei în profil teritorial a indicatorilor ce ţin de efectivul bovinelor, vacilor, porcinelor, ovinelor și caprinelor, cabalinelor, iepurilor de casă și familiilor de albini, în perioada anilor 2007 pînă în prezent.

Pentru a vizualiza harta animată faceţi click pe imagine. Diverse opţiuni de vizualizare vor fi explicate mai jos de animaţie atunci cînd veţi poziţiona cursorul pe hartă. Pentru a vizualiza hărțile animate trebuie să aveţi instalat plugin-ul Flash.

Menționăm că, aplicaţiile au fost create în colaborare cu Centrul de Vizualizare a Datelor al Oficiului Naţional de Statistică al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Harta poate fi accesată la rubrica Produse și servicii / Produse interactive / Hărți animate  sau la Statistici pe domenii / Agricultură.

Alte produse interactive elaborate de BNS sînt disponibile la rubrica Produse interactive.

Prima / Publicarea primei hărţi animate în domeniul agriculturii
Tel. 022 40 30 00
Fax 022 40 30 00
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2019 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire