Publicarea primei hărţi animate în domeniul agriculturii

Biroul Naţional de Statistică anunţă plasarea pe pagina oficială aunei noi hărţi animate- "Efectivul de animale în gospodăriile de toate categoriile".

Vizualizarea animată a datelor prin intermediul acestei aplicaţii permite observarea evoluţiei în profil teritorial a indicatorilor ce ţin de efectivul bovinelor, vacilor, porcinelor, ovinelor și caprinelor, cabalinelor, iepurilor de casă și familiilor de albini, în perioada anilor 2007 pînă în prezent.

Pentru a vizualiza harta animată faceţi click pe imagine. Diverse opţiuni de vizualizare vor fi explicate mai jos de animaţie atunci cînd veţi poziţiona cursorul pe hartă. Pentru a vizualiza hărțile animate trebuie să aveţi instalat plugin-ul Flash.

Menționăm că, aplicaţiile au fost create în colaborare cu Centrul de Vizualizare a Datelor al Oficiului Naţional de Statistică al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Harta poate fi accesată la rubrica Produse și servicii / Produse interactive / Hărți animate  sau la Statistici pe domenii / Agricultură.

Alte produse interactive elaborate de BNS sînt disponibile la rubrica Produse interactive.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER