Formare de formatori în utilizarea statisticii regionale

Formare de formatori în utilizarea statisticii regionale

La data de 21 și 22 noiembrie 2016, 12 reprezentanți ai Biroului Național de Statistică (BNS) și ai Oficiilor teritoriale de statistică din Bălți, Edineț și Cahul au participat la cursul de instruire "Formare de formatori în utilizarea statisticii regionale", organizat de proiectul UE „Îmbunătățirea statisticii regionale în Republica Moldova”.

Cursul a fost elaborat ca o oportunitate de instruire pentru potențiali formatori, folosind metode eficiente de instruire pentru multitudinea de utilizatori, adaptate fiecărei categorii cu nevoile și preferințele proprii. La sesiunea de instruire au fost prezentate mai multe metode, inclusiv formarea clasică, on-line și înregistrări video.

Participanților le-au fost oferite diverse studii de caz și exerciții practice cu focusare pe stilurile de învățare, tehnicile de comunicare și prezentare, metodele pentru identificarea nevoilor de învățare precum și modelele de evaluare a participanților.

Cursul de formare a fost livrat de expertul cheie STATREG în domeniul consolidării capacităților instituționale, dna Liliana Lucaciu contribuind la creșterea capacității Biroului Național de Statistică de a oferi instruire în domeniul statisticii regionale prin utilizarea resurselor interne.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER