Formare continuă oferită de Proiectul STATREG

Formare continuă oferită de Proiectul STATREG

Cursurile de instruire organizate de STATREG au continuat cu 2 traininguri privind specializarea SMART și analiza disparităților pentru luarea deciziilor în politicile regionale.

Instruirea a fost livrată angajaților Biroului Național de Statistică, Ministerului Economiei, Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și reprezentanților celor patru Agenții de Dezvoltare Regională Nord, Centru, Sud și ATU Găgăuzia.

Cursurile s-au desfășurat în incinta Biroului Național de Statistică la data de 8 și 9 decembrie 2016.

Participanții au fost familiarizați cu conceptele și metodele de măsurare a specializării inteligente, iar în a doua parte a zilei le-au fost prezentate conceptele și metodologia cu privire la instrumentele de analiză comparativă regională și Improve.

Cea de-a doua zi de curs s-a focusat pe analiza indicatorilor macroeconomici regionali și a analizei disparităților la nivel intra și inter-regional.

Aceste cursuri au fost organizate ca parte componentă a activităților continue ale proiectului fiind livrate de către experții internaționali în domeniul dezvoltării regionale Sorin Maxim și Adrian Mariciuc.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER