Anunţ privind organizarea consultării publice a proiectului Hotărîrii de Guvern ,,Cu privire la modificarea anexei nr. 2 a Hotărîrii Guvernului nr. 351 din 23 martie 2005”

Anunţ privind organizarea consultării publice a proiectului Hotărîrii de Guvern
 ,,
Cu privire la modificarea anexei nr. 2 a Hotărîrii Guvernului nr. 351 din 23 martie 2005”

Biroul Naţional de Statistică iniţiază, începînd cu data de 11 iulie 2011 , consultarea publică a proiectului  Hotărîrii de Guvern ,,Cu privire la modificarea anexei nr. 2 a Hotărîrii Guvernului nr. 351 din 23 martie 2005”.

Scopul proiectului este identificarea bunurilor imobile şi delimitarea corectă a spaţiilor aflate în administrarea Biroului Naţional de Statistică.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie este aducerea în concordanţă cu   documentaţia cadastrală  privind bunurile imobile aflate în gestiunea organelor subordonate Biroului Naţional de Statistică în urma  constatării lipsurilor şi erorilor mecanice.

Prevederile de bază ale proiectului sînt eficientizarea procesului de gestiune a bunurilor imobile şi a spaţiilor aflate în administrarea Biroului Naţional de Statistică.

Beneficiarul proiectului de decizie este Biroul Naţional de Statistică.

Recomandările privind proiectul de decizie ,,Cu privire la modificarea anexei nr. 2 a Hotărîrii Guvernului nr. 351 din 23 martie 2005”, supus consultării publice, pot fi expediate pînă la data de 08.08.2011, dnei Elena Coreţchi şef -direcţia financiară şi audit intern., adresa electronică: elena.coretchi@statistica.md, număr de telefon:  40-30-81, sau la adresa poştală a BNS: Chişinău, str.Grenoble, 106.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER