Felicităm echipa Biroului Naţional de Statistică pentru participarea activă la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia a XI-a

În perioada 6-8 iunie 2014 s-a desfăşurat ediţia a XI-a a spartachiadei Angajaţilor din Serviciile Publice la Campingul de la Vadul lui Vodă, organizată de către Asociaţia Sindicală Teritorială Chişinău SINDASP.

La ediția curentă au participat 15 echipe - reprezentanți ai ministerelor și a altor autorități publice, și în premieră în anul 2014 a fost invitată o echipă din România – reprezentanți ai Oficiului de Stat de Invenții și Mărci (OSIM), astfel ediția a XI-a devenind prima spartachiada internațională.

Echipele-competitoare au concurat la opt probe: minifotbal, volei masculin şi feminin, tenis de masă, joc de dame, şah, ridicarea greutăţilor şi darts.

După 2 zile de concurs, echipa Biroului Naţional de Statistică a obţinut locul I la volei barbați, locul I – proba individuală tenis de masa femei, locul II - proba individuală tenis de masa bărbați, locul II - proba individuală la darts. În clasamentul general Biroul Național de Statistică s-a clasat pe locul IV.

Echipa a fost premiată cu cupe, diplome şi medalii.

Participanții aduc mulţumiri conducerii BNS pentru suportul acordat întru propagarea unui mod sănătos de

viaţă, sporirea capacităţii de muncă şi consolidarea colectivului.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER