Programul de muncă al subdiviziunilor teritoriale ale Biroului Național de Statistică

În atenţia entităţilor economice!

Biroul Naţional de Statistică informează că subdiviziunile teritoriale de statistică activează în regim obișnuit de la 8:00 până la 17:00. Oficiile teritoriale activează cu un număr redus de personal, iar accesul în sedii și birouri este asigurat cu respectarea distanței în scopul asigurării securității și sănătății angajaților și respondenților. Totuși, în scopul evitării răspândirii virusului Covid-19, îndemnăm toți respondenții să utilizeze la maximum metodele de comunicare la distanţă, prin ghișeul unic de raportare (raportare.gov.md), telefon, fax sau poșta electronică.

În vederea respectării termenelor de prezentare a  formularelor statistice, recomandăm respondenților să utilizeze Ghișeul unic de raportare www.raportare.gov.md pentru formularele care sunt disponibile on-line, vedeți aici lista.

Amintim că, formularele statistice care nu sunt incluse în Ghișeul unic de raportare, pot fi transmise de asemenea prin poșta electronică, fax sau telefon.

Contacte:

Lista formularelor, cât și termenul de prezentare al acestora pot fi accesate cu ajutorul aplicației WEB.

BNS contează pe suportul și participarea respondenţilor pentru asigurarea producerii calitative şi la timp a datelor statistice!

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a familiilor Voastre!


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER