La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara

La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara

Domnul Oleg Cara a fost numit în funcția de Director General al Biroului Naţional de Statistică (BNS) prin Dispoziția Guvernului nr. 127-d din 31 iulie 2020, în conformitate cu prevederile Legii nr.93/2017 cu privire la statistica oficială.

Dl Cara a fost prezentat colectivului BNS pe data de 7 septembrie 2020, în cadrul unei ședințe la care a participat dl. Adrian Ermurachi, Secretar general adjunct al Guvernului.

Sunt sigur că dl Cara va aduce o valoare adăugată instituției împreună cu dumneavoastră, va reuși să ducă mai departe bazele deja puse în așa fel ca instituția să își continue calea ei de dezvoltare, datorită experienței extrem de înalte în ceea ce a făcut anterior în cadrul Biroului Național de Statistică“, a subliniat Adrian Ermurachi, în cadrul ședinței de prezentare a noului director general al BNS.

La rândul său, dl Oleg Cara a mulțumit pentru încrederea acordată și a menționat că: “Biroul Național de Statistică a marcat realizări însemnate până în prezent. Totodată, mai sunt activități importante de realizat în vederea satisfacerii mai depline ale societății cu informație statistică relevantă, fiabilă și într-o formăaccesibilă pentru utilizatori, care ar permite înțelegerea, asimilarea și utilizarea cât mai eficientă a acesteia“. Dl Oleg Cara a mai menționat că va depune personal toate eforturile pentru a face față provocărilor existente și contează pe sprijinul colectivului BNS și al Guvernului în vederea dezvoltării în continuare a statisticii naționale întru binele societății.

Informaţiile privind activitatea Directorului General al Biroului Naţional de Statistică Oleg Cara, pot fi consultate aici.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER