Apel pentru exprimarea interesului în proiectarea și elaborarea unui nou site web pentru Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova

Apel pentru exprimarea interesului în proiectarea și elaborarea unui nou site web 
pentru Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova

Proiectul finanţat de UE „Asistenţă tehnică pentru sprijinirea Biroului Naţional de Statistică din Republica Moldova” (ParStat) este în căutarea unei companii naţionale/consorţiu de înaltă calificare pentru reproiectarea şi dezvoltarea website-ului Biroului Naţional de Statistică din Republica Moldova (BNS) www.statistica.gov.md prin aplicarea unui nou design receptiv, utilizând cele mai bune practici și exemple de pe site-urile Birourilor Naționale de Statistică din alte țări și ținând cont de nevoile specifice ale BNS.

Compania/consorțiul selectat va fi contractat pe o durată de 12 luni, cu un buget maxim de 80.000,00 EUR. Contractul va fi atribuit în baza criteriului privind raportul preț-calitate. Pentru detalii complete, vă rugăm să consultați Avizul de Contract complet atașat în link-ul de mai jos.

Termenul limită pentru depunerea exprimării interesului este 07.12.2020.

Proiectul finanțat de UE reprezintă un contract de servicii gestionat de Delegația UE în Republica Moldova și implementat de un consorțiu condus de Societatea Geografică Italiană în parteneriat cu Institutele Naționale de Statistică din Italia (Istat), Polonia (Statistica Polonia), Danemarca (Statistica Danemarca).

Link-uri aferente:


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER