RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 10.07.2020
Prima / Calendarul de diseminare a informațiilor statistice
Amânarea termenului de diseminare a comunicatului „Numărul populației cu reședința obișnuită în Republica Moldova pe sexe și grupe de vârstă”
Versiune tipar
 
Biroul Național de Statistică informează despre amânarea termenului la comunicatul „Numărul populației cu reședința obișnuită în Republica Moldova pe sexe și grupe de vârstă" de la 22 iunie la 3 iulie a.c. De asemenea, se amână și publicarea tabelelor corespunzătoare în Banca de date, de la 22 iunie la 3 iulie.
 
Extinderea termenului este motivată de următoarele:
 
Din cauza regimului special de lucru în perioada stăriii de urgență în legătură cu COVID-19, datele cu privire la traversarea frontierei de stat au fost prezentate cu întârziere de către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (termenii au fost prevăzuți în Programul de Lucrări Statistice pentru anul 2020, p.27, aprobat prin Horărârea Guvernului nr. 676 din 27 decembrie 2019). Aceste date sunt necesare pentru estimarea migrației nete și respectiv a numărului populației cu reședința obișnuită la începutul anului.
 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  e-Raportare  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  / Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
49650 vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2020 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran