Prima / Biroul Naţional de Statistică a obținut LOCUL 1 la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia a XII-a
 
Biroul Naţional de Statistică a obținut LOCUL 1 la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia a XII-a
08.06.2015

În perioada 5-7 iunie 2015 s-a desfăşurat ediţia a XII-a a spartachiadei Angajaţilor din Serviciile Publice la Campingul de la Vadul lui Vodă, organizată de către Asociaţia Sindicală Teritorială Chişinău SINDASP.

La ediția curentă au participat 16 echipe - reprezentanți ai ministerelor și a altor autorități publice, și de asemenea reprezentanți ai Oficiului de Stat de Invenții și Mărci din România (OSIM).

Echipele-competitoare au concurat la opt probe: minifotbal, volei masculin şi feminin, tenis de masă, joc de dame, şah, ridicarea greutăţilor şi darts.

După 2 zile de concurs echipa BNS a avut o prestaţie de excepţie la Spartachiada Angajaţilor din Serviciile Publice, dînd dovadă de pregătire fizică şi morală foarte bună, de coeziune şi spirit de echipă sporit. Astfel, echipa Biroului Naţional de Statistică conform genurilor de sport, s-a clasat pe următoarele locuri:

  • locul 2 - volei barbați
  • locul 2 - minifotbal
  • locul 2 - tenis de masă
  • locul 2 - dame
  • locul 3- volei femei
  • locul 2 - proba individuală la darts femei
Pentru prima dată în istoria spartachiadei Biroul Național de Statistică  s-a clasat pe locul 1 în clasamentul general. Locurile 2 și 3 au revenit Serviciului Vamal și Ministerului Economiei.

Echipa a fost premiată cu cupe, diplome şi medalii.

Participanții aduc mulţumiri directorului general al BNS, dna Lucia Spoială pentru susținere, suportul acordat întru propagarea unui mod sănătos de viaţă, sporirea capacităţii de muncă şi consolidarea colectivului.  De asemenea, le aducem cele mai sincere felicitări  tuturor participanţilor și organizatorilor acestui remarcabil eveniment.

Prima / Biroul Naţional de Statistică a obținut LOCUL 1 la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia a XII-a
Tel. 022 40 30 00
Fax 022 40 30 00
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2019 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire