Prima / Lansarea sistemului de comunicare internă al Biroului Național de Statistică - INTRANET
 
Lansarea sistemului de comunicare internă al Biroului Național de Statistică - INTRANET
20.06.2016

La data de 15 și 16 iunie 2016, Biroul Național de Statistică (BNS), cu suportul proiectelor STATREG și SIDA, a lansat sistemul electronic intern de informare INTRANET.

Aceasta rețea are ca scop facilitarea comunicării interne în cadrul Biroului Național de Statistică, și în special între oficiul central al BNS și oficiile regionale, oferind informații despre evenimente ce au loc în cadrul BNS, cît și informații interne, proceduri, date de contact, metodologii etc. INTRANET-ul va contribui la sporirea productivității muncii prin economisirea timpului ce se pierde pentru a căuta informațiile necesare.

La evenimentul de lansare, organizat în incinta BNS, au participat tot personalul din cadrul BNS, reprezentanți ai oficiilor teritoriale de statistică, precum și echipa STATREG, reprezentanți ai Delegației UE și ai Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (SIDA).

Participanților le-a fost oferită instruire și ghidare detaliată în utilizarea sistemului INTRANET, fiindu-le prezentată în detaliu structura, caracteristicile și opțiunile care le oferă această rețea.

Prima / Lansarea sistemului de comunicare internă al Biroului Național de Statistică - INTRANET
Tel. 022 40 30 00
Fax
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2021 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire