Prima / A fost plasată culegerea statistică "Balanţa energetică a Republicii Moldova", ediţia 2018
 
A fost plasată culegerea statistică "Balanţa energetică a Republicii Moldova", ediţia 2018
27.11.2018

Biroul Naţional de Statistică anunţă plasarea versiunii electronice a culegerii statistice "Balanţa energetică a Republicii Moldova", ediţia 2018.

„Balanța energetică a Republicii Moldova” reprezintă o culegere statistică amplă, care prezintă indicatorii statistici privind formarea resurselor primare și generale de energie, distribuţia şi consumurile energetice finale pe principalele activităţi ale economiei naţionale, în perioada anilor 2010-2017.

Datele se prezintă atît în unităţi de măsură naturale, cît şi în unităţi convenţionale: echivalent cărbune, echivalent petrol, terajouli.

Publicaţia este plasată și în formatul Excel.

Pentru prima dată anul acesta, BNS vine cu un format nou de prezentare și sub formă de infografic  Balanța energetică a Republicii Moldova – pe înțelesul tuturor, care are drept scop de a răspunde, într-un limbaj simplu și cu o vizualizare grafică corespunzătoare, la întrebările tuturor celor care nu sunt familiarizați cu sectorul energetic, dar care doresc să înțeleagă mai bine provocările cu care se confruntă țara noastră în acest domeniu.

 

Mai multe detalii găsiţi la rubrica: Produse şi servicii / Publicaţii / Balanţa energetică

 

Prima / A fost plasată culegerea statistică "Balanţa energetică a Republicii Moldova", ediţia 2018
Tel. 022 40 30 00
Fax 022 40 30 00
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2019 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire