Prima / La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara
 
La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara
08.09.2020

La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara

Domnul Oleg Cara a fost numit în funcția de Director General al Biroului Naţional de Statistică (BNS) prin Dispoziția Guvernului nr. 127-d din 31 iulie 2020, în conformitate cu prevederile Legii nr.93/2017 cu privire la statistica oficială.

Dl Cara a fost prezentat colectivului BNS pe data de 7 septembrie 2020, în cadrul unei ședințe la care a participat dl. Adrian Ermurachi, Secretar general adjunct al Guvernului.

Sunt sigur că dl Cara va aduce o valoare adăugată instituției împreună cu dumneavoastră, va reuși să ducă mai departe bazele deja puse în așa fel ca instituția să își continue calea ei de dezvoltare, datorită experienței extrem de înalte în ceea ce a făcut anterior în cadrul Biroului Național de Statistică“, a subliniat Adrian Ermurachi, în cadrul ședinței de prezentare a noului director general al BNS.

La rândul său, dl Oleg Cara a mulțumit pentru încrederea acordată și a menționat că: “Biroul Național de Statistică a marcat realizări însemnate până în prezent. Totodată, mai sunt activități importante de realizat în vederea satisfacerii mai depline ale societății cu informație statistică relevantă, fiabilă și într-o formă accesibilă pentru utilizatori, care ar permite înțelegerea, asimilarea și utilizarea cât mai eficientă a acesteia“. Dl Oleg Cara a mai menționat că va depune personal toate eforturile pentru a face față provocărilor existente și contează pe sprijinul colectivului BNS și al Guvernului în vederea dezvoltării în continuare a statisticii naționale întru binele societății.

Informaţiile privind activitatea Directorului General al Biroului Naţional de Statistică Oleg Cara, pot fi consultate aici.

Prima / La BNS a avut loc şedinţa de prezentare a noului Director General Oleg Cara
Tel. 022 40 30 00
Fax
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2020 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire