Prima / O nouă angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință
 
O nouă angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință
22.07.2022

O nouă angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință

Astăzi, 22 iulie 2022, în cadrul Biroului Național de Statistică a fost depus jurământul de credință de către Elena Vasilache, consultantă în Direcția statistica salariilor din cadrul Direcției generale statistica socială și demografie. Acțiunea de depunere a jurământului a avut loc urmare promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni.

Angajata a fost felicitată cu prilejul confirmării în funcție de către conducere și colegii din cadrul Biroului, prezenți la eveniment, fiind îndemnată să dea dovadă de responsabilitate, integritate și perseverență în realizarea obiectivelor profesionale.

În contextul evenimentului, informăm că funcționarii publici debutanți depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public nr. 158 din 04.07.2008. Jurământul de credință prevede respectarea Constituției Republicii Moldova, executarea în mod obiectiv și imparțial a legilor țării, îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor în exercitarea funcției publice, precum și respectarea normelor de conduită profesională.

Menționăm că Biroul Național de Statistică, pe măsura disponibilității funcțiilor vacante, desfășoară concursuri pentru suplinirea acestora. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să consultați pagina web a BNS www.statistica.gov.md, rubrica Funcții vacante.

 

depunere_juramant_22.7.22_1.JPG

depunere_juramant_22.7.22_2.JPG

depunere_juramant_22.7.22_3.JPG

Prima / O nouă angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință
Tel. 022 40 30 00
Fax
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2022 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare | Protecția datelor cu caracter personal
Tipărire