Prima / Covid-19
 
Covid-19
03.04.2020
Ținând cont de starea de urgență declarată pe teritoriul Republicii Moldova, în vederea asigurării securității și sănătății angajaților Biroului Naţional de Statistică (BNS) și a respondenților, precum și limitării răspândirii infecției cu Coronavirus de tip COVID-19, BNS informează că, începând cu 16 martie, activitățile instituției au fost ajustate după cum urmează.

Organizarea activității în cadrul Oficiului central al BNS

Pe perioada Stării de urgență, personalul BNS activează de la distanță, în regim obișnuit de la 8:00 până la 17:00, și oferă răspuns cetățenilor prin telefon sau poșta electronică.

Întrebările sau solicitările pot fi adresate:

Organizarea activității în cadrul subdiviziunilor teritoriale pentru statistică și termenele de prezentare a formularelor statistice de către agenții economici

Subdiviziunile teritoriale de statistică activează în regim obișnuit de la 8:00 până la 17:00. Oficiile teritoriale activează cu un număr redus de personal, iar accesul în sedii și birouri este asigurat cu respectarea distanței în scopul asigurării securității și sănătății angajaților și respondenților. 

În vederea respectării termenelor de prezentare a  formularelor statistice, recomandăm respondenților să utilizeze Ghișeul unic de raportare www.raportare.gov.md pentru formularele care sunt disponibile on-line, vedeți aici lista.

Formularele statistice care nu sunt incluse în Ghișeul unic de raportare, pot fi transmise de asemenea prin poșta electronică, fax sau telefon.

Contacte:

BNS contează pe suportul și participarea respondenţilor pentru asigurarea producerii calitative şi la timp a datelor statistice!

Prezentarea situațiilor financiare

Organizarea activității de colectare a datelor în gospodăriile casnice

Diseminarea datelor pe site-ul oficial

Comunicarea cu mass-media

Comunicate de presă relevante:

Date statistice relevante din Banca de date:

În dependență de evoluția situației, BNS va reveni pe parcurs și cu alte informații suplimentare privind activitatea sa.

BNS își exprimă regretul în legătură cu incomoditățile create și aduce mulțumiri tuturor respondenților, furnizorilor și utilizatorilor de date pentru înțelegere cu urări de sănătate!

Prima / Covid-19
Tel. 022 40 30 00
Fax
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@statistica.gov.md
Copyright © 2020 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
Tipărire