A fost plasat raportul statistic trimestrial „Situaţia social-economică a Republicii Moldova în ianuarie-septembrie 2010”

https://statistica.gov.md/ro/a-fost-plasat-raportul-statistic-trimestrial-situatia-social-economica-a-republi-12_237.html

Biroul Naţional de Statistică informează despre plasarea pe pagina web a raportului trimestrial „Situaţia social-economică a Republicii Moldova”. Publicaţia oferă utilizatorilor informaţie operativă cu analiza economică a principalilor indicatori şi prezentarea de tabele şi diagrame cu date statistice privind dezvoltarea economică, socială şi demografică a Republicii Moldova în ianuarie-septembrie 2010.

Biroul Naţional de Statistică informează despre plasarea pe pagina web a raportului trimestrial „Situaţia social-economică a Republicii Moldova în ianuarie-septembrie 2010”. Publicaţia oferă utilizatorilor informaţie operativă cu analiza economică a principalilor indicatori şi prezentarea de tabele şi diagrame cu date statistice privind dezvoltarea economică, socială şi demografică a Republicii Moldova.

De asemenea, în publicaţie este făcută o descriere succintă a indicatorilor macro-economici cu privire la situaţia social-economică a UTA Găgăuzia, precum şi precizări metodologice cu referinţă la datele expuse. Informaţia se prezintă fără datele întreprinderilor şi organizaţiilor din partea stîngă a Nistrului şi municipiul Bender.

Publicaţia este disponibilă în limbile română şi rusă.

Mai multe detalii găsiţi la rubrica: Publicaţii / Situaţia social-economică a Republicii Moldova

15.11.2010

© 2023. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate