Anunţ!

https://statistica.gov.md/ro/anunt-12_624.html

Stimați reprezentanți mass-media, în legătură cu mesajul parvenit în adresa dumneavoastră referitor la datele RPL 2014 despre etnie/naționalitate și limba maternă,atenționăm că acesta a fost expediat de pe o adresă falsă biroul.comunicare@gmail.com, care nu reprezintă BNS-ul și vă rugăm să publicați doar datele care sunt plasate pe pagina oficială a biroului, statistica.gov.md.

Stimați reprezentanți mass-media, în legătură cu mesajul parvenit în adresa dumneavoastră referitor la datele RPL 2014 despre etnie/naționalitate și limba maternă, atenționăm că acesta a fost expediat de pe o adresă falsă - biroul.comunicare@gmail.com, care nu reprezintă Biroul Naţional de Statistică, și vă rugăm să publicați doar datele care sînt plasate pe pagina oficială a biroului - statistica.gov.md.
 
Pentru datele furnizate de alte surse, referitor la rezultatele RPL 2014, Biroul Național de Statistică nu poartă nici o răspundere.
 
Datele cu privire la rezultatele preliminare ale Recensămîntului Populației și Locuințelor din anul 2014 le găsiți accesînd următorul link: https://statistica.gov.md/files/files/Recensamint/Recensamint_pop_2014/Nota_informativa_Preliminare_Recensamint_2014.pdf . 
02.01.2015

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md