Anunț privind situația procesării rezultatelor Recensămîntului Populației și al Locuințelor 2014 la data de 16.08.2016

https://statistica.gov.md/ro/anunt-privind-situatia-procesarii-rezultatelor-recensamintului-populatiei-si-al--12_800.html

Biroul Naţional de Statistică informează că, la data de 16 august, au fost introduse şi codificate 2 669 556 chestionare (toate tipurile de chestionare pentru gospodărie și persoană), sau 64,3% din numărul total de chestionare. În cadrul celei de-a doua misiuni de asistență privind editarea și validarea datelor, expertul internațional, dnul Anwar Ahmed Farhan a continuat activităţile de elaborare a regulilor de editare pentru caracteristicile etno-culturale şi educaţionale din chestionarul pentru persoană.

Anunț privind situația procesării rezultatelor Recensămîntului Populației și al Locuințelor 2014
la data de 16.08.2016

Biroul Naţional de Statistică (BNS) informează despre situaţia privind prelucrarea datelor Recensămîntului Populaţiei şi al Locuinţelor din anul 2014 (RPL), la data de 16.08.2016.

I. Introducerea chestionarelor

Au fost introduse şi codificate 2 669 556 chestionare (toate tipurile de chestionare pentru gospodărie și persoană), sau 64,3% din numărul total de chestionare. Procesul de prelucrare a datelor a fost finalizat pentru municipiile Chișinău şi Bălți, UTA Găgăuzia raioanele Briceni, Cantemir, Hîncești, Leova, Ocnița, Șoldănești, Ungheni, Drochia, Taraclia, Ialoveni și Strășeni, Căuşeni, Ştefan Vodă şi Soroca. În prezent, derulează introducerea datelor pentru celelalte raioane. Situația privind procesarea datelor este prezentată în figurile de mai jos.

II. Editarea și validarea datelor

În cadrul celei de-a doua misiuni de asistență privind editarea și validarea datelor, expertul internațional, dnul Anwar Ahmed Farhan a continuat activităţile de elaborare a regulilor de editare pentru caracteristicile etno-culturale şi educaţionale din chestionarul pentru persoană.

BNS va informa publicul larg cu privire la procesarea datelor RPL o dată la două săptămîni. 

 

16.08.2016

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md