Biroul Național de Statistică – printre premianții Spartachiadei Angajaţilor Serviciile Publice din 2022

https://statistica.gov.md/ro/biroul-national-de-statistica-printre-premiantii-spartachiadei-angajatilor-servi-12_59385.html

Biroul Național de Statistică a participat în perioada 28-29 mai la Spartachiada Angajaţilor din Serviciile Publice, organizată de către Asociaţia Sindicală Libere „PUBLICSIND” la Campingul de la Vadul lui Vodă.În cadrul competițiilor desfășurate pe parcurusl a 2 zile echipa BNS, formată din 25 participanți, a ocupat locul 2 în clasamentul general.

Biroul Național de Statistică – printre premianții Spartachiadei Angajaţilor Serviciile Publice din 2022

Biroul Național de Statistică (BNS) a participat în perioada 28-29 mai la Spartachiada Angajaţilor din Serviciile Publice, organizată de către Asociaţia Sindicală Libere „PUBLICSIND” la Campingul de la Vadul lui Vodă.

La deschiderea Spartachiadei, cu un cuvânt de salut a venit directorul general al BNS, Oleg Cara, care a felicitat toate echipele participante la această competiție, urându-le succes în obținerea trofeelor.  Oleg Cara a menționat că BNS formează de mai mulți ani o echipă care ia parte la spartachiadele între angajații serviciilor publice, apreciind înalt practicarea sportului între angajații BNS.

În cadrul competițiilor desfășurate pe parcurusl a 2 zile echipa BNS, formată din 25 participanți, a ocupat locul 2 în clasamentul general.  

Echipele-competitoare au concurat la opt probe: minifotbal, volei masculin şi feminin, tenis de masă, joc de dame și şah. De asemenea s-au desfășurat probe individuale la tenis de masă, șah, dame, ridicarea greutăţilor şi darts.

De menționat că reprezentanții echipei BNS au avut o prestaţie excelentă la ediția din acest an a Spartachiadei, ocupând cele mai bune locuri după cum urmează:  

probe în echipe:

  • locul 1 – tenis de masă
  • locul 1 – dame
  • locul 2 – volei femei
  • locul 2 – volei bărbați
  • locul 2 – șah

probe individuale:

  • locul 1 – proba individuală la dame bărbați
  • locul 1 – proba individuală la darts femei
  • locul 1 – proba individuală la ridicarea greutăților
  • locul 2 – proba individuală la șah bărbați

Notăm că la Spartachiada ediția 2022 au participat 12 echipe - reprezentanți ai ministerelor și ai altor autorități publice din țară. La eveniment, în afara participanților, au fost prezenți în calitate de invitați speciali reprezentanți ai sindicatelor funcționarilor publici din București și Kiev.

Spartachiada_2022_11.jpg
30.05.2022

© 2023. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate