Chestionarul nr. 9-AGR disponibil în Ghișeul unic de raportare electronică

https://statistica.gov.md/ro/chestionarul-nr-9-agr-disponibil-in-ghiseul-unic-de-raportare-electronica-12_1190.html

Biroul Național de Statistică anunță că începând cu 1 decembrie 2021, formularul statistic nr. 9-AGR „Utilizarea produselor de uz fitosanitar și introducerea fertilizanților chimici și naturali” este disponibil și în Ghișeul unic de raportare electronică www.raportare.gov.md.

Chestionarul nr. 9-AGR disponibil în Ghișeul unic de raportare electronică

9agr_3.png
 
Biroul Național de Statistică (BNS) anunță că începând cu 1 decembrie 2021, formularul statistic nr. 9-AGR Utilizarea produselor de uz fitosanitar și introducerea fertilizanților chimici și naturali” este disponibil și în Ghișeul unic de raportare electronică  https://raportare.gov.md/.
 
Ghișeul unic reprezintă un instrument de creare, verificare și transmitere a peste 130 de tipuri de rapoarte fiscale, statistice și financiare către autoritățile publice din Republica Moldova.
 
În prezent,prin acest instrument pot fi raportate electronic 27 formulare statistice, lista acestora poate fi vizualizată aici.
 
Raport_9_AGR_3.PNG
 
Raport_9_AGR_4.PNG

Reamintim că, lista formularelor care urmează a fi prezentate de către entități în adresa BNS poate fi vizualizată cu ajutorul aplicației web Ce formulare trebuie să prezint?

Mai multe detalii, informații utile, contacte ș.a. pot fi accesate la https://raportare.gov.md/
03.12.2021

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md