Colectivul Biroului Național de Statistică s-a alăturat campaniei naționale de înverzire a plaiului „Plantează-ți viitorul”

https://statistica.gov.md/ro/colectivul-biroului-national-de-statistica-s-a-alaturat-campaniei-nationale-12_59991.html

Directorul general al Biroului Național de Statistică, Oleg Cara, alături de colegi din aparatul central și centrele regionale de statistică au participat la Campania națională de înverzire a plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră” cu genericul „Plantează-ți viitorul”.

Directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Oleg Cara, alături de colegi din aparatul central și centrele regionale de statistică au participat la Campania națională de înverzire a plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră” cu genericul „Plantează-ți viitorul”.

La Rezervația Naturală „Codrii” din cadrul Ocolului silvic Strășeni, colaboratorii BNS din aparatul central și Centrul regional de statistică Chișinău au plantat ghindă pe terenurile stabilite.

De asemenea, la acțiunile de sădire s-au alăturat și angajații Direcției statistică Soroca, și Secției statistică Fălești din cadrul Centrului regional pentru statistică Nord.

Campania națională de plantare a arborilor și arbuștilor este lansată de Ministerul Mediului și Agenția „Moldsilva” și are drept scop de a concentra și intensifica eforturile în vederea regenerării spațiilor verzi ale țării.

Menționăm că lucrările de amenajare a spațiilor verzi se vor desfășura pe parcursul lunii noiembrie, pe întregul teritoriu al țării.

07.11.2022

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md