Prezentarea noului formular nr. 1-inf. rev. „Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”

https://statistica.gov.md/ro/prezentarea-noului-formular-nr-1-inf-rev-situatia-privind-informatizarea-si-12_1323.html

Biroul Național de Statistică anunță că, prin Ordinul nr. 06 din 11 februarie 2022 a fost aprobat noul formular al cercetării statistice anuale nr. 1-inf. rev. „Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”, care substituie formularul utilizat anterior și în baza căruia se colectează informația pentru anul 2021.

Prezentarea noului formular nr. 1-inf. rev. Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”

Biroul Național de Statistică anunță că, prin Ordinul nr. 06 din 11 februarie 2022 a fost aprobat noul formular al cercetării statistice anuale nr. 1-inf. rev. Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”, care substituie formularul utilizat anterior și în baza căruia se colectează informația pentru anul 2021.

Formularul nr. 1-inf. rev. Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”, definițiile și conceptele utilizate (versiunile în limba română și rusă) pot fi descărcate de pe site-ul BNS la rubrica Formulare și clasificări / Formulare statistice 2022 / Comunicații și tehnologia informaţiei.

Chestionarul completat (în format PDF) se transmite prin e-mail sau pe suport de hârtie în adresa organului teritorial pentru statistică până la data de 30 aprilie 2022 de către entitățile incluse în cercetare.

 

03.03.2022

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md