Quiz: Testează-ți cunoștințele despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

https://statistica.gov.md/ro/quiz-testeaza-ti-cunostintele-despre-obiectivele-de-dezvoltare-durabila-12_59377.html

Dacă ești interesat de subiectul dezvoltării durabile a Republicii Moldova, vrei să cunoști mai multe despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă la nivel național și internațional sau să îți testezi cunoștințele despre acestea, accesează Quiz-ul.

Quiz: Testează-ți cunoștințele despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Dacă ești interesat/-ă de subiectul dezvoltării durabile a Republicii Moldova, vrei să cunoști mai multe despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă la nivel național și internațional sau să îți testezi cunoștințele despre acestea, accesează Quiz-ul de mai jos.

Test de verificare a cunoașterii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă

Imagine_postare_Quiz.png

Obiectivele de Dezvoltare Durabilă acoperă o gamă largă de tematici ce promovează intervenții în trei arii majore pentru asigurarea dezvoltării durabile – Economie, Social și Mediu.

În septembrie 2015, Republica Moldova, alături de alte 192 state membre ale ONU, a aderat la Declarația Summit-ului privind Dezvoltarea Durabilă, prin care s-a angajat să pună în aplicare Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă. În conformitate cu această Agendă ambițioasă, țările urmează să-și mobilizeze eforturile pentru a elimina toate formele de sărăcie, pentru a combate inegalitățile și pentru a aborda problemele schimbărilor climatice, asigurând că nimeni nu este lăsat în urmă.

11.05.2022

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md