Sondaj de opinie privind gradul de deschidere a cetățenilor de a participa la Recensământul populației și locuințelor 2024

https://statistica.gov.md/ro/sondaj-de-opinie-privind-gradul-de-deschidere-a-cetatenilor-12_61047.html

Vă invităm să participați la un scurt sondaj de opinie privind gradul de deschidere a cetățenilor de a oferi informații recenzorilor în cadrul Recensământului populației și locuințelor 2024.

Biroul Național de Statistică este în proces de pregătire a Recensământului populației și locuințelor care se va desfășura anul curent în perioada 8 aprilie-7 iulie pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Cu această ocazie vă invităm să participați la un scurt sondaj de opinie privind gradul de deschidere a cetățenilor de a oferi informații recenzorilor în cadrul Recensământului populației și locuințelor 2024. Chestionarul poate fi accesat AICI.

Sondajul are drept scop evaluarea nivelului de cunoaștere despre Recensământul 2024, gradului de deschidere a cetățenilor de a participa la recensământ și motivele pentru care nu ar dori să fie recenzați.

Răspunsurile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, în baza lor vom putea lua deciziile corecte și vom realiza acțiunile necesare ca să putem spori încrederea populației în Recensământ și importanța acestuia pentru societate.

13.03.2024

© 2024. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate / Dezvoltat de Brand.md