Sondaj de opinie publică privind gradul de satisfacție a utilizatorilor cu datele statistice oficiale

https://statistica.gov.md/ro/sondaj-de-opinie-publica-privind-gradul-de-satisfactie-a-utilizatorilor-12_59390.html

Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova desfășoară un sondaj de opinie în rândul utilizatorilor de date statistice din țară, rezultatele căruia vor fi luate în considerare în procesul de dezvoltare în continuare a statisticilor naționale.

În perioada 1-22 iunie, se desfășoară un sondaj de opinie în rândul utilizatorilor de date statistice din țară, rezultatele căruia vor fi luate în considerare în procesul de dezvoltare în continuare a statisticilor naționale. Scopul acestui sondaj este de a determina opinia utilizatorilor de date referitor la mijloacele de informare și sursele de date preferate, precum și gradul de satisfacție privind statisticile oferite de către acestea.

Sondajul este realizat de către Magenta Consulting – companie specializată în cercetări sociologice și de marketing din Republica Moldova, la solicitarea Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova (BNS), cu suportul proiectului de asistență tehnică „Sprijin pentru statistică în cadrul Reformei Administrației Publice” (ParStat), finanțat de Uniunea Europeană.

În acest sens, rugăm să participați la sondajul în cauză prin completarea unui chestionar care va dura circa 15 minute.

Sondajul este disponibil în 3 limbi, română, engleză, rusă, și poate fi accesat la linkul https://bit.ly/SondajBNS2

Opinia Dvs. este foarte importantă, deoarece va contribui la îmbunătățirea produselor, serviciilor și informațiilor statistice oferite atât de către BNS – principalul producător de date statistice din țară, cât și de alți producători de date, ținând cont de necesitățile actuale ale utilizatorilor.

Vă asigurăm că răspunsurile oferite de Dvs. vor fi tratate cu strictă confidențialitate.

Contăm pe răspunsurile Dvs. și Vă mulțumim anticipat pentru opinia oferită.

06.06.2022

© 2023. Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate