Două angajate ale Biroului Național de Statistică au depus jurământul de credință al funcționarului public

La data de 22 martie curent, în incinta Biroului Național de Statistică a avut loc ceremonia oficială de depunere a jurământului de credință a colegelor noastre, Natalia Istrate și Marina Lungu.

În rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni, Natalia Istrate a fost confirmată în funcția publică de consultant al Secției cooperare internațională și integrare europeană din cadrul Direcției coordonare statistică, cooperare internațională și integrare europeană. La rândul ei, Marina Lungu a fost confirmată în funcția publică de consultant al Secției statistica agriculturii din cadrul Direcției statistica agriculturii și mediului.

Angajatele au jurat să respecte Constituția Republici Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să execute în mod obiectiv și imparțial legile țării și să îndeplinească conștiincios obligațiile în exercitarea funcției publice, precum și respectarea normelor de conduită profesională.

Prezenți la ceremonie, conducerea și alți colegi din cadrul Biroului au adresat mesaje de felicitare, dorindu-le multe realizări în activitatea profesională.

Menționăm că Biroul Național de Statistică, pe măsura disponibilității funcțiilor vacante, desfășoară concursuri pentru suplinirea acestora. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să consultați pagina web a BNS www.statistica.gov.md, rubrica Funcții vacante.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER