Banca de date "Statbank"


http://statbank.statistica.md conține tabele detaliate cu serii de timp. Cu ajutorul acestui instrument puteți să vă creați propriile selecții și să le salvați în diferite formate de fișiere. De asemenea, pentru dezvoltatorii de aplicații oferim un API pentru fiecare tabel.

Alegeți domeniul de interes:

Mediul înconjurător
(Cheltuieli curente pentru protecția mediului și plăti ecologice, Deșeuri, Fondul funciar și fondul silvic, Infrastructura edilitară, Meteorologia, Protecția aerului atmosferic, Utilizarea apei)

Populația și procesele demografice 
(Căsătorii, Decedați, Divorțuri, Migrațiune, Născuți, Numărul populației, Principalii indicatori demografici)

Statistica socială 
(Cultură și sport, Forța de muncă și câștigul salarial, Învățământ, Justiție și infracționalitate, Locuințe, Nivelul de trai al populației, Obiectivele Dezvoltării Mileniului, Ocrotirea sănătății,  Protecția socială)

Statistica economică 
(Agricultura, Antreprenoriat, Comert exterior, Comert interior de bunuri si servicii, Constructii, Conturi nationale, Industrie, Investiții in active, Prețuri, Resurse energetice, Tehnologia informației, Transporturi, Turism)

Statistica gender 
(Abilitarea economică a femeilor, Educația și instruirea femeilor pe parcursul vieții, Participarea femeilor în procesul de luare a deciziilor, Sănătatea femeilor)

 

 

Banca de date se actualizează cu regularitate conform    Calendarului actualizării Băncii de date.

Rezultatele Recensământului Populației și al Locuințelor 2014 pot fi accesate în aplicația http://recensamant.statistica.md

Telefon de contact: 067 770 013