Eveniment de finalizare a recenzării în cadrul recensământului populației și locuințelor 2024

Stimați reprezentanți mass-media,

Biroul Național de Statistică (BNS) în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA Moldova) are deosebita plăcere de a Vă invita la evenimentul prilejuit finalizării lucrărilor de recenzare în cadrul Recensământului populației și locuințelor 2024 (RPL).

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate rezultatele preliminare, puse în discuție aspecte privind modul de desfășurare a recensământului populației și locuințelor, istoriile și parteneriatele de succes, precum și activitățile post-recensământ.

Evenimentul va avea loc Marți, 9 iulie 2024, ora 10.00, la Casa Guvernului Republicii Moldova  (Piața Marii Adunări Naționale 1, sala de ședințe, etajul 1, intrarea din strada Bănulescu- Bodoni)

Cuvânt de salut vor avea:

  • Artur Mija, secretarul general al Guvernului, președinte al Comisiei Naționale pentru RPL;
  • Oleg Cara, directorul general al Biroului Național de Statistică, vicepreședinte al Comisiei Naționale pentru RPL;
  • Jan Demidovits-Mekelainen, responsabil de program pentru dezvoltare regională, turism, statistică, Delegația Uniunii Europene;
  • Natalia Plugaru, reprezentantă adjunctă UNFPA Moldova.

De asemenea, la eveniment vor participa reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, mediului academic, societății civile, alți parteneri de dezvoltare etc.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: presa@statistica.gov.md sau la numărul de telefon 067770746.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER