Patru angajați ai Biroului Național de Statistică au depus jurământul de credință

Astăzi, 20 iulie curent, patru angajați noi ai Biroului Național de Statistică au depus jurământul de credință, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni.

Astfel, Cătălin Cujba a fost confirmat în funcția de consultant al Secției cooperare internațională și integrare europeană din cadrul Direcției coordonare statistică, cooperare internațională și integrare europeană, Cristina Țîcu - funcția de consultant al Direcției statistica nivelului de trai din cadrul Direcției generale statistica socială și demografie, Silvia Chiriac - funcția de consultant al Secției colectarea datelor în gospodării și Alina Vescu - funcția de specialist principal al Secției statistică Criuleni din cadrul Centrului regional pentru statistică Centru.

Funcționarii publici debutanți au jurat să respecte Constituția Republici Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să execute în mod obiectiv și imparțial legile țării și să îndeplinească conștiincios obligațiile în exercitarea funcției publice, precum și respectarea normelor de conduită profesională.

Jurământul de credință a fost depus în prezența conducerii și a colegilor din cadrul Biroului, care i-a felicitat pe tinerii funcționari pentru promovarea cu succes a perioadei de probă și le-a urat realizări frumoase în activitatea profesională.

Menționăm că Biroul Național de Statistică, pe măsura disponibilității funcțiilor vacante, desfășoară concursuri pentru suplinirea acestora. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să consultați pagina web a BNS www.statistica.gov.md, rubrica Mai multe / Funcții vacante.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER