Sondaj de opinie privind gradul de deschidere a cetățenilor de a participa la Recensământul populației și locuințelor 2024

Biroul Național de Statistică este în proces de pregătire a Recensământului populației și locuințelor care se va desfășura anul curent în perioada 8 aprilie-7 iulie pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Cu această ocazie vă invităm să participați la un scurt sondaj de opinie privind gradul de deschidere a cetățenilor de a oferi informații recenzorilor în cadrul Recensământului populației și locuințelor 2024. Chestionarul poate fi accesat AICI.

Sondajul are drept scop evaluarea nivelului de cunoaștere despre Recensământul 2024, gradului de deschidere a cetățenilor de a participa la recensământ și motivele pentru care nu ar dori să fie recenzați.

Răspunsurile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, în baza lor vom putea lua deciziile corecte și vom realiza acțiunile necesare ca să putem spori încrederea populației în Recensământ și importanța acestuia pentru societate.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER