RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 03.12.2021
Prima / Noutăţi / Seminar de nivel înalt pentru Europa de Est, Caucaz și țările din Asia Centrală „Calitatea în statistică: Cum gestionăm schimbarea”
Seminar de nivel înalt pentru Europa de Est, Caucaz și țările din Asia Centrală „Calitatea în statistică: Cum gestionăm schimbarea”
15.09.2014
Versiune tipar

Seminar de nivel înalt pentru Europa de Est, Caucaz și țările din Asia Centrală
„Calitatea în statistică: Cum gestionăm schimbarea”

În perioada 16 -18 septembrie la Chișinău se va desfășura un seminar  de  nivel înalt pentru Europa de Est, Caucaz și țările din Asia Centrală, pe subiectul „Calitatea în statistică: Cum gestionăm schimbarea”.  Evenimentul este organizat de Eurostat , Oficiul de Statistică al Uniunii Europene, în parteneriat cu Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova (BNS).

Timp de 3 zile participanții la seminar vor  examina un șir de subiecte incluse în agenda de lucru,  într-o componență de 8 sesiuni pe 8 subiecte:

 • Sesiunea 1. Revizuirea evoluțiilor recente, în materie de calitate în țările din Europa de Est, Caucaz și  Asia Centrală.
 • Sesiunea 2. Practicile de management de calitate în țările din Europa de Est, Caucaz și  Asia Centrală.
 • Sesiunea 3. Problemele de calitate din lume: Conferința 2014 pe Calitate, alte reuniuni internaționale, principiile internaționale ale statisticii.
 • Sesiunea 4. Reproiectarea proceselor.
 • Sesiunea 5. Reorganizarea.
 • Sesiunea 6. Introducerea unei culturi a calității în statistică.
 • Sesiunea 7. Probleme de cooperare.
 • Sesiunea 8.  Agendele de asociere.

Atît organizatorii cît și participanții  la eveniment se vor concentra pe doua caracteristici fundamentale: Calitatea și Managementul schimbării, ținînd cont de faptul ca procesul de modernizare în statistică bazat pe managementul calității reprezintă un obiectiv de bază în țările participante la întrunire. În acest context BNS va beneficia de experiența și practicile statelor care sînt în plin proces de schimbare și evoluare a calității statisticii.

Mai multă informație de referință găsiți pe pagina oficială a evenimentului: http://www.eurostat-eecca-seminars.com/

 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  e-Raportare  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  /  Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
53091 vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2021 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions / Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development / E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions / 2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran