Proiectul UE „ParStat” angajează Consultant în domeniul juridic și Consultant în domeniul resurselor umane pentru prestarea serviciilor de consultanță BNS

Proiectul UE „ParStat” angajează Consultant în domeniul juridic și 
Consultant în domeniul resurselor umane pentru prestarea serviciilor de consultanță BNS

Proiectul finanțat de Uniunea Europeană (UE) „Asistență tehnică pentru sprijinirea Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova” (ParStat) angajează 2 Consultanți naționali cu înaltă calificare pentru prestarea serviciilor de consultanță Biroului Național de Statistică (BNS):

  1. Consultant în domeniul juridic, care va oferi sprijin BNS în elaborarea și ajustarea actelor juridice naționale referitoare la statisticile oficiale;
  2. Consultant în domeniul resurselor umane (HR), care va oferi sprijin în stabilirea mecanismului instituțional pentru dezvoltarea resurselor umane și în definirea procedurilor privind managementul resurselor umane (inclusiv de recrutare a personalului) conform legislației naționale.

Proiectul este finanțat de UE și implementat de un consorțiu condus de Societatea Geografică Italiană în parteneriat cu Institutul Național de Statistică al Italiei, Poloniei și Danemarcii.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER