La Mulți Ani și Sărbători binecuvântate!

Untitled DocumentOleg_Cara_cut.jpg

Stimați prieteni,

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej deosebit pentru a Vă adresa sincere felicitări însoțite de cele mai călduroase urări de bine. Fie ca sărbătorile din acest an să vă lumineze sufletele şi casa, să vă aducă sănătate, bucurie, prosperitate și belşug.

Vă dorim ca într-un Nou An să purtați în suflet noi speranțe, iar în minte gânduri nobile și curate. Să vă înzestrați și cu forțe noi, pentru că, în ansamblu, ele reprezintă temelia realizărilor profesionale, dar și a celor personale.

Anul 2020 a fost un an dificil, diferit, dar, în ciuda celor deja întâmplate, s-a marcat prin multe acţiuni frumoase pe care le-am desfăşurat cu succes în comun. Tradițional, la sfârșit de an ținem să aducem sincere mulțumiri colegilor, partenerilor de dezvoltare, experților internaționali, producătorilor și utilizatorilor de date statistice pentru munca depusă pe parcursul întregului an, deoarece îndeplinirea obiectivelor și scopurilor propuse a fost posibilă grație aportului fiecăruia din dumneavoastră.

Biroul Național de Statistică și-a propus un șir de acțiuni și pentru anul 2021, în speranţa că prin tot ceea ce realizează contribuie esențial la îmbunătăţirea standardelor de trai şi a calităţii vieţii fiecărui cetățean.

La Mulți Ani și Sărbători binecuvântate!

 

Cu deosebit respect,
Oleg CARA,
Director General al Biroului Național de Statistică


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER