RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 21.02.2020
Prima / Formulare statistice 2018
Industrie şi energetică
Versiune tipar
 

Precizări metodologice referitor la întocmirea rapoartelor statistice: Nr. 1-BE, PREŢIND, IND TSPRODMOLD-A

INDUSTRIE

Denumirea formularului

Periodicitatea, termenul de prezentare

În adresa cui şi de către cine se prezintă

PRODMOLD-A "Cercetare statistică a produselor industriale" 

disponibil și pe e-Raportare

anual, pînă la data de 1 martie

Acest formularul poate fi completat pe portalul raportare.md sau prezentat pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică  de către întreprinderile cu activitate principală de industrie şi cele a căror activitate principală este alta decît industrială, iar producţia industrială reprezintă o activitate secundară.

Ancheta PREŢIND "Cercetarea preţurilor producţiei industriale"

lunar, pînă la data de 25 a lunii de raport

Acest formularul se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică de către unităţile industriale incluse în sondaj, conform listei stabilite de către BNS.

IND TS "Indicatorii pe termen scurt în industrie"
 
      disponibil si pe raportare.gov.md
    
lunar, pînă la data de 15 a lunii următoare celei de referinţăAcest formularul poate fi completat pe portalul raportare.gov.md sau prezentat pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică  de către întreprinderile incluse în cercetare
ENERGETICĂ

Denumirea formularului

Periodicitatea, termenul de prezentare

În adresa cui şi de către cine se prezintă

Nr. 1-BE "Balanţa energetică"

anual, pînă la data de 20 martie a anului următor celui de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică  de către agenţii economici producători, furnizori şi consumatori de resurse energetice.

Nr. 1-Gaz "Distribuirea gazelor de reţea"

anual, pînă la data de 20 martie  a anului următor celui de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică de către toate întreprinderile, care posedă licenţă de distribuţie și livrare a gazelor prin reţea.

Nr. 6-it "Producerea energiei electrice"

anual, pînă la data de 20 ianuarie a anului următor celui de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa Biroului Național de Statistică de către centralele electrice–agenți economici cu activitate principală de producere a energiei electrice, centralele electrice ale întreprinderilor  şi alte centrale electrice cu puterea de 500 kW şi mai mult, hidrocentralele electrice indiferent de putere, de asemenea IS "Moldelectrica".

Nr. 23-H "Distribuţia şi comercializarea energiei electrice"

anual, pînă la data de 5 februarie a anului următor celui de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa Biroului Național de Statistică de către întreprinderile cu genul principal de activitate "Distribuţia şi comercializarea energiei electrice".

Nr. PE "Indicatorii principali de producţie a centralelor electrice"

anual, pînă la data de 25 ianuarie a anului următor celui de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică de către statistică întreprinderile şi organizaţiile pentru care producţia de energie electrică reprezintă activitate secundară şi puterea centralei electrice (generatorului) este sub 500 kW.

Nr. 1-PEE "Preturile pentru energiа еlectrică"semestrial, pînă la data de 25 a perioadei  următoare celei de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa Biroului Național de Statistică de către agenții economici furnizori de energie electrică consumatorilor finali.

Nr. 1-PG "Preturile pentru gazul natural"

semestrial, pînă la data de 25 a perioadei  următoare celei de raport

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa Biroului Național de Statistică de către agenții economici furnizori de gaz natural consumatorilor finali.

Nr. 1-RE "Stocuri, intrări şi consum ale principalelor resurse energetice"

lunar, pînă la data de 25 a lunii următoare celei de referinţă

Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organului teritorial pentru statistică de către agenţii economici producători, consumatori şi furnizori de combustibili şi energie electrică.

 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  e-Raportare  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  / Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
59586 vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2020 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran