Formulare statistice

Cum să ştim ce formulare statistice trebuie completate şi în ce termen prezentate?

Lista formularelor, care trebuie prezentate pe parcursul anului în adresa Centrelor Regionale pentru Statistică cu indicarea denumirii formularelor, periodicității și termenelor limită de prezentare ale acestora poate fi vizualizată și descărcată de pe Pagina principală a site-ului www.statistica.gov.md, din aplicația ''Ce formulare trebuie să prezint?''.

Aș vrea să întreb unde pot găsi instrucțiunile de completare a formularelor statistice?

Modul de completare a formularilor statistice şi termenul de prezentare a acestora se efectuează în conformitate cu normele şi indicaţiile metodologice aprobate de către BNS aferente fiecărui chestionar statistic.

Formularele statistice și instrucțiunile aferente sunt disponibile pe www.statistica.gov.md, la rubrica Pentru respondenți / Formulare statistice / Formulare statistice 2022.

Cine mă poate ajuta să completez corect raportul statistic M2?

Orice dificultate intervenită vizavi de completarea rapoartelor statistice o puteţi soluţiona cu curatorul Dvs. din cadrul Centrului Regional pentru Statistică, astfel, accesați rubrica Contacte, apoi selectați subdiviziunea BNS-ului din care faceți parte și contactați Direcția/Secția raionului Dvs. pentru a primi suportul metodologic de la curatorul Dvs..


Distribuie
  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER