A fost publicat pentru prima dată comunicatul  ,,Balanţa resurselor alimentare și utilizării lor"

Biroul Național de Statistică (BNS) anunță despre disponibilitatea unui nou comunicat cu date statistice din domeniul agriculturii și anume Balanţa resurselor alimentare și utilizării lor pentru anul 2021.

Balanțele resurselor alimentare și utilizării lor reprezintă o sinteză de indicatori, care caracterizează sursele de intrări ale resurselor pe principalele produse agricole și direcția de utilizare a acestora. Lista balanțelor resurselor alimentare și utilizării lor include 35 produse.

Balanțele resurselor alimentare și utilizării lor se calculează în conformitate cu Principiile metodologice privind elaborarea balanţelor anuale a resurselor alimentare şi utilizării lor, aprobate de către BNS în corespundere cu Recomandările metodologice ale Organizației pentru alimentație și agricultură a ONU (FAO).

Sursa informațională pentru elaborarea datelor o constituie cercetările statistice realizate de BNS din domeniul agriculturii, industriei, comerțului exterior, demografiei, cercetărilor gospodăriilor casnice ș.a., toată lista cercetărilor poate fi accesată aici.

Comunicatul este disponibil pe pagina web oficială a BNS new.statistica.md, la rubrica MediaComunicate statistice.

Totodată, alte informații statistice din domeniul agriculturii pot fi găsite în Banca de date statistice http://statbank.statistica.md domeniul Statistica economică / Agricultura


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER