Apelul ÎPS Mitropolit Vladimir cu privire la Desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor

Mitropolitul Vladimir al Chişinăului şi al întregii R. Moldova a îndemnat credincioşii să participe activ la recensământul populaţiei şi al locuinţelor din perioada 8 aprilie - 7 iulie. Vedeți mai jos adresarea publicată pe site-ul Mitropoliei

Iubiți frați și surori întru Hristos,

Mă adresez plinătății Bisericii noastre Ortodoxe din Moldova în această perioadă importantă din viața națională, în care suntem chemați să participăm la Recensământul Populației și Locuințelor, desfășurat în perioada 8 aprilie – 7 iulie 2024.

Recensământul reprezintă o oportunitate unică de a contribui la modelarea viitorului nostru colectiv. Este un act de responsabilitate civică și morală, care ne permite să oferim informații esențiale pentru planificarea și dezvoltarea societății. Astfel, vă îndemn părintește să vă implicați activ în acest proces vital.

Clerul nostru și credincioșii au avut întotdeauna un rol crucial în construirea unei societăți sănătoase și prospere. În lumina acestui apel, vă rog să sprijiniți recenzorii în misiunea lor de a colecta date precise. Facem un apel la comunitățile noastre să faciliteze accesul acestora, oferind sprijinul și informațiile necesare pentru a asigura succesul acestei activități.

Îndemn autoritățile și instituțiile să acorde atenție sporită recenzorilor, asigurându-se că au resursele și accesul adecvat pentru a îndeplini cu succes sarcina lor importantă.

Informații detaliate despre Recensământul Populației și Locuințelor sunt disponibile pe pagina web oficială a Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova: www.statistica.gov.md.

Avem datoria morală de a contribui la binele comun și la dezvoltarea țării noastre. Participarea noastră activă la acest proces va contribui la fundamentarea deciziilor viitoare și la modelarea unui viitor mai prosper pentru noi toți”.

 


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER