Biroul Național de Statistică a ocupat locul 2 în clasamentul general la Spartachiada angajaților din domeniul public, ediția XVIII-a

Echipa Biroului Național de Statistică (BNS) a participat la cea de-a XVIII-a ediție a Spartachiadei angajaților din domeniul serviciilor publice, organizată de către Asociația Sindicală Libere „PUBLICSIND” în incinta taberei de odihnă și agrement ,,Camping” din or. Vadul lui Vodă.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 26-28 mai 2023 și a găzduit echipe din cadrul mai multor instituții precum Biroul Național de Statistică, Serviciul Vamal, Primăria or. Durlești, Primăria or. Vadul lui Vodă, Primăria comunei Stăuceni, Zona Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chişinău, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Curtea de Apel Chișinău, Agenția Proprietăți Publice, Direcția generală finanțe a mun. Chișinău, Direcția Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului.

Și în acest an reprezentanții echipei Biroului Național de Statistică au obținut rezultate remarcabile, ocupând locul 2 în clasamentul general.

De asemenea, în cadrul probelor în echipe colegii noștri s-au clasat pe următoarele locuri:

  • locul I – tenis de masă
  • locul I – darts
  • locul II – volei masculin
  • locul III – dame.

În clasamentul individual colegii noștri s-au remarcat la următoarele probe sportive:

  • locul I – dame, bărbați
  • locul II – tenis de masă, bărbați.

Spartachiada este o competiție sportivă desfășurată anual, în cadrul căreia participanții se manifestă în cadrul a 6 probe sportive: volei masculin, volei feminin, minifotbal, șah, joc de dame, tenis de masă și darts. Evenimentul are drept scop promovarea modului de viață activ și sănătos și perfecționarea abilităților sportive a funcționarilor din domeniul serviciilor publice.

Echipa BNS aduce mulţumiri conducerii BNS pentru suportul financiar și moral acordat întru propagarea unui mod sănătos de viaţă, sporirea capacităţii de muncă şi consolidarea colectivului.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER