Biroul Național de Statistică a participat la Târgul de cariere în sectorul public găzduit de Guvern

Biroul Național de Statistică (BNS) a participat la Târgul de cariere în sectorul public organizat de Guvern la data de 10 octombrie curent.

Acest Târg este la a doua ediție și a reunit peste 35 de autorități și instituții publice care și-au expus funcțiile vacante în diverse domenii precum economie, statistică, justiție, tehnologii informaționale, comunicare, protecție socială, resurse umane etc.

Vizitatorii Târgului au avut posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea Biroului Național de Statistică și să afle detalii despre funcțiile vacante din cadrul instituției. Prezente la eveniment, colege noastre le-au prezentat sarcinile de bază ale funcțiilor la care urmează să aplice, procedura de angajare, modalitatea de depunere a documentelor, precum și beneficiile pe care le oferă instituția inclusiv oportunități de dezvoltare, creștere profesională, posibilitatea de a interacționa cu diverși specialiști și experți din țară și de peste hotare etc.

La etapa actuală în cadrul BNS sunt disponibile 35 de funcții publice de execuție vacante în diverse domenii statistice si șase poziții pentru stagii plătite. Detalii despre funcțiile vacante le găsiți la https://statistica.gov.md/ro/vacancies.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER