Consultare Publică, vineri - 20.01.2023

Biroul Național de Statistică invită la evenimentul de consultare publică a proiectului Planului Național de Dezvoltare pentru anii 2023-2025 și a proiectului Planului de acțiuni a Guvernului pentru anul 2023, domeniul statistica.

Reprezentanții autorităților publice, societății civile, ai mediului academic și partenerii de dezvoltare sunt invitați la evenimentul de consultare publică a activităților ce vizează domeniile de activitate ale Biroului Național de Statistică propuse în cadrul Obiectivului specific 7.3: Integrarea științei, tehnologiilor și datelor în procesul de guvernanță din Planul Național de Dezvoltare pentru anii 2023-2025 și Capitolului I Buna Guvernare din proiectul Planului de acțiuni a Guvernului pentru anul 2023.

Evenimentul va avea loc vineri, 20 ianuarie 2023, cu începere la ora 10:00, în format mixt: prezența fizică ( Sala de conferințe, etajul 8, Biroul Național de Statistică, str. Grenoble 106) și cu participare online.

Proiectele Planului Național de Dezvoltare pentru anii 2023-2025 și a proiectului Planului de acțiuni a Guvernului pentru anul 2023 sunt disponibile pe acest link.

Rugăm expedierea informației privind participarea la eveniment, cu specificarea modalității (cu prezența fizică sau online), până la 19 ianuarie, ora 16:00, la e-mail: nadejda.vucotici@statistica.gov.md.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER