Felicităm toți statisticienii cu ocazia Zilei profesionale a Statisticianului în Republica Moldova!

Stimați Statisticieni!

Vă aducem un omagiu cu prilejul sărbătorii profesionale - Zilei  Statisticianului, care este marcată anual la data de 20 octombrie.

Rezultatul muncii noastre comune, a tuturor partenerilor Sistemului Statistic Național, sunt datele statistice relevante și fiabile necesare pentru dezvoltarea social-economică a țării, pentru  adoptarea deciziilor optime în interesul cetățenilor.

Vă mulțumim pentru profesionalism și elanul de a contribui la dezvoltarea domeniului statistic național, contribuind la promovarea statisticii în societatea noastră, dar și pe plan mondial.

Suport important pentru dezvoltarea statisticii naționale este acordat de dragii noștri profesori care își aduc aportul valoros la pregătirea profesioniștilor din domeniul statistic și domeniile conexe, precum și cercetătorii care contribuie la modernizarea metodelor și metodologiilor statistice, sporirea utilizării și utilității statisticilor oficiale.

Apreciem mult colaborarea și cu respondenții statistici – întreprinderile, instituțiile, organizațiile și cetățenii, cu furnizorii de date administrative care fac posibilă generarea statisticilor de calitate solicitate de societate și comunitatea internațională. Suntem recunoscători utilizatorilor de statistici care apreciază rezultatele muncii statisticienilor și  contribuie la creșterea valorii informației statistice prin oferirea de sugestii de îmbunătățire a fondului disponibil de statistici și modului de diseminare a acestora. Contăm mult pe sprijinul în continuare al partenerilor de dezvoltare care ne susțin activ în dezvoltarea produselor statistice de calitate, accesibile tuturor celor interesați.

Cu mulțumiri pentru buna colaborare și
Cu profund respect,

Echipa BNS

Felicitare1.jpg

Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER