Necrolog Natalia Petricova

Petricova_Natalia .jpg

Biroul Național de Statistică anunță cu tristețe despre trecerea în neființă, la data de 24 februarie 2022, a colegei noastre Natalia Petricova.

Natalia Petricova și-a dedicat întreaga activitate profesională domeniului statistic, manifestând o experiență remarcabilă și vastă timp de 38 de ani. Începând cu luna februarie 1972 până în februarie 1978  a activat în aparatul central (Direcţia Centrală de Statistică) în funcția de economist. Ulterior, până în anul 2001 a avansat în funcție, de la economist superior, la șef al Secției asigurare informațională a statisticii agriculturii al CPC.

Fiind un bun specialist care a demonstrat capacități bune de organizare și planificare a activității, Natalia Petricova a avansat în funcții de conducere, deținând până în 2011 funcția de şef-adjunct al Direcţiei generale tehnologii informaționale (DGTI) pe lângă BNS, ulterior, până în noiembrie 2012 ocupând funcția de şef al Secţiei asigurare informaţională a statisticii agriculturii a DGTI pe lângă BNS.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor şi tuturor celor care au avut ocazia să o cunoască pe Natalia Petricova și aducem un ultim omagiu.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER