Posturi pentru asistarea Biroului Naţional de Statistică al Republicii Moldova în implementarea Sistemului Informațional Automatizat Integrat revizuit în vederea asigurării standardizării proceselor statistice

Posturi pentru asistarea Biroului Naţional de Statistică în implementarea Sistemului Informațional Automatizat Integrat revizuite în vederea asigurării standardizării proceselor statistice

Proiectul finanţat de UE „Asistenţă tehnică pentru susţinerea Biroului Naţional de Statistică al Republicii Moldova” (Parstat) este în căutarea experților naţionali de înaltă calificare pentru două posturi cu normă întreagă pe termen fix: Frontend Developer (A) şi Backend Developer (B) pentru dezvoltarea şi implementarea Sistemului Informațional Automatizat Integrat (IAIS) în cadrul Biroului Naţional de Statistică din Republica Moldova.

Solicitanții selectați vor fi contractați pe o durată de 6 luni, cu posibilitate de reînnoire pentru o perioadă suplimentară de 6 luni. Candidații pot depune dosarele pentru un singur post (A sau B). Pentru detalii complete, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 06.03.2021.

Proiectul finanțat de UE reprezintă un contract de servicii gestionat de Delegația UE în Republica Moldova și implementat de un consorțiu condus de Societatea Geografică Italiană în parteneriat cu Institutele Naționale de Statistică din Italia (Istat), Polonia (Statistica Polonia), Danemarca (Statistica Danemarca).

Link-uri relevante:


Distribuie
  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER