Publicarea hărții animate în domeniul mediului înconjurător

Biroul Naţional de Statistică anunţă plasarea pe pagina oficială a unei noi hărţi animate - "Evacuarea substanțelor poluante în aerul atmosferic".

Vizualizarea animată a datelor prin intermediul acestei aplicaţii permite observarea evoluţiei în profil teritorial a indicatorilor ce ţin de evacuarea substanțelor poluante în aerul atmosferic, inclusiv a substanțelor solide, gazoase și lichide în perioada anilor 2007 pînă în prezent.

Pentru a vizualiza harta animată faceţi click pe imagine. Diverse opţiuni de vizualizare vor fi explicate mai jos de animaţie atunci cînd veţi poziţiona cursorul pe hartă. Pentru a vizualiza hărțile animate trebuie să aveţi instalat plugin-ul Flash.

Aplicaţiile au fost create în colaborare cu Centrul de Vizualizare a Datelor al Oficiului Naţional de Statistică al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Harta poate fi accesată la rubrica Produse și servicii / Produse interactive / Hărți animate  sau la Statistici pe domenii / Geografie și mediul înconjurător.

Alte produse interactive elaborate de BNS sînt disponibile la rubrica Produse interactive.


Distribuie
  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER