Sedința grupului intersectorial pe domeniul economie si mediul de afaceri, cluster II

Sedința grupului intersectorial pe domeniul economie si mediul de afaceri, cluster II
     
Astăzi, 17 iulie curent, la Biroul Național de Statistică (BNS), s-a desfășurat a doua ședință a grupului de lucru intersectorial privind domeniul economie și mediul de afaceri, la care au participat reprezentanții Băncii Naționale și Ministerului Economieiși Infrastructurii.
    
La ședință s-au discutat tematici cu referire la statistica industriei și energeticii, statistica construcțiilor, a comerțului si a serviciilor de piață, precum și statistica transportului, turismului și comunicațiilor. De asemenea, au fost abordate necesități de date adiționale cu referire la activitatea zonelor economice libere, volumul producției industriale, precum și posibilitatea de optimizare a termenilor de diseminare a indicatorilor finali.
      
Menționăm, că grupurile de lucru intersectoriale au fost instituite prin ordinul BNS, în scopul consultării utilizatorilor și respondenților privind elaborarea proiectului PLS 2019, pe domeniile majore, precum economie și mediul de afaceri, statistica agriculturii și mediul înconjurător, statistica socială și demografie. 
   
 
  
 
 

Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER